Aktuelt

VestfoldLauv markerte seg under ski-NM

Verdens lengste heltre ski

Stortingspresident og ordfører

Ski-NM i Stokke ble en formidabel folke- og idrettsfest. Og VestfoldLauv var én av mange aktører som bidro til suksessen.

VestfoldLauvs medlemmer- ikledd synlige vester- hadde egen lavvo ute i løypa. Ulike aktiviteter her tiltrakk tidvis svært mange skuelystne mennesker. Størst oppmerksomhet fikk ferdigstillelsen av en lang heltreski i ask. Denne måler hele 14,21 m. Holmenkollen/ Skimusèet i Oslo har fått denne som gav fra VestfoldLauv.

Ski nr. 2 lå sentralt til i stadionområdet under hele mesterskapet. Her skrev alle deltakerne navnet sitt oppå skien. Denne ble senere gitt til arrangøren i Stokke som et artig minne om dette arrangementet. Skien får trolig en sentral plassering i rennkontoret på skistadioen i storås i Stokke.

Stortingspresident Dag Terje Andersen og Stokkes ordfører Nils Ingar Aabol.